Loading Events
This event has passed.

“În Patagonia, în Sudul Argentinei unde Anzii încep ușor să scadă în înălțime, există un masiv spectaculos cu turnuri și vârfuri din granit care atrag alpiniști din toată lumea.

Faimoșii munți din Patagonia oferă tot ceea ce un alpinist și-ar putea dori: de la turnuri verticale, abrupte, din granit de calitate până la culoare de gheață și formațiuni naturale din zăpadă înghețată.

Cunoscând sistemul meteo din Patagonia și condițiile dure, am plecat pregătiți să urcăm o varietate de rute pe teren mixt sau pe stâncă.

În 38 de zile petrecute în masiv dintre care 10 de vreme bună, ne-am îmbogățit ”rucsacul cu experiențe” cu 5 ascensiuni de calitate care pur și simplu mi-au deschis noi idei pentru viitor și apetitul pentru o altă excursie în Patagonia.

Am învățat că alpinismul aici necesită o investiție mare de timp, uneori sezon după sezon, doar pentru a avea șansa de a prinde vremea bună. Dar cred că investiția merită, pentru că totul este atât de special în acești munți! :)”

Vă invit miercuri 28 martie  2018 la Universitatea de Vest, Amfiteatrul A 13,  la o prezentare despre Patagonia și ulterior pentru doritori, la proiecția filmului Patagonia, Climbing the Granite Spires.

ACCESUL la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile pe scaune. Pentru a ne putea organiza mai bine și pentru a putea asigura suficiente locuri pe scaune te rugăm să îți anunți prezența completând formularul de mai jos.  După care adaugă evenimentul în calendarul tău folosind unul din butoanele de mai jos. Îți mulțumim!

PROGRAM 28 martie 2018

19:30 – 19:45 sosire & socializare

19:45 – 20:00  prezentare foto-video și Q&A

20:00 – 20:40 proiecție film